LABİOPLASTİ NEDİR, NASIL YAPILIR?

Labioplasti kimlere yapılır? İç dudak sarkması ameliyatı, vajina daraltma, Labioplasti Tekirdağ

LABİOPLASTİ NEDİR, NASIL YAPILIR?

LABİOPLASTİ NEDİR, NASIL YAPILIR?
Labioplasti kimlere yapılır? İç dudak sarkması ameliyatı, vajina daraltma, Labioplasti Tekirdağ 

Kadınların genital bölgesinde vajinanın giriş kısmında yer alan dış dudağın normalden daha büyük veya sarkık olması durumunun düzeltilmesi işlemine labioplasti adı verilmektedir.

Çoğu zaman sol ve sağ labium minus ve majuslar arasında boyut farkı da  olabilir. Labioplasti ameliyatı yapılarak her iki labium eşit büyüklüğe ve daha güzel bir görünüme kavuşturulabilir. İç dudaklarının normalden daha büyük veya sarkık olmasından rahatsız olan kadınlarda görsel sıkıntıların yanısıra sağlık problemleri de gözlenmektedir.

Genital organlarında meydana gelen estetik kaybı nedeniyle cinsel hayatlarında sıkıntı yaşayan kadınlar; vajina estetiği, labioplasti, vajina daraltma, genital estetik operasyonları ile bu sıkıntılarından kolayca kurtulabilmektedir.

LABİOPLASTİ KİMLERE YAPILIR?
İç dudakların normalden daha büyük, geniş yapıda, sağ ve sol dudağın boyut farkı ve kalın oluşu; kadınlarda cinsel açıdan özgüven eksiklikliğine, cinsel ilişki sırasında çekinme ve utanmaya, evlilik sorunlarına, fiziksel ve cinsel açıdan kendini beğenmeme gibi sorunlara yol açmaktadır.

İç dudak görünümünden genel anlamda rahatsız olan ve bu durumdan dolayı psikolojik olarak etkilenen kadınlara da labioplasti yapılabilmektedir.

İÇ DUDAK BOZUKLUĞI NEDEN OLUR?
İç dudakların normalden iri ve geniş olması genelde doğuştan gelen bir durum olsa da, rrgenlik döneminden sonra artan hormonal aktiviteye bağlı olarak labiumlarda görüntüsel değişiklikler oluşmaktadır.

LABİOPLASTİ YÖNTEMLER NELERDİR?

  • V plasti,
  • Curvilinear amputasyon (parsiyel rezeksiyon),
  • Wedge rezeksiyon,
  • Lazer ile labioplasti,
  • Z plasti,
  • Delaminasyon tekniği,
  • Yıldız labioplasti olarak sıralanabilir.

tekirdağ labioplastitekirdağ vajina daraltmaTekirdağ kadın doğum doktoru

DOSYALAR

Adres

Cumhuriyet Mahallesi Büşra Sok No18-20 Ozan Plaza Kat 2 No 3 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ

Telefon

0282 262 65 65

E-Posta

info@ozgurbige.com

ÖZGÜR BİGE
@2018 Tüm hakları saklıdır.